Andon Ryokan

Official Blog

Official Blog

Good-luck

2010.03.22



I went to a new style Udon noodle restaurant “Tsuru ton tan” in Roppongi with my friends,Machiko and Harry.I have had seen the restaurant in a magazine article and on TV few times and I finally went there : )The atmosphere and their udon were wonderful beyond my expectation!Black was the prevailing color for the intererior decorations and it was quite modern.They had many kinds of udon,especially,creamy seafood udon was amazing.
Machiko works in Andon weekend morning now and Harry also used to work in Andon untill last fall.He is going to graduate from his Uni and get a job this Spring so we congratulated him : )
After fine udon noodle dinner,we went to “Hanabatake farm cafe” and had dessert as we enjoyed chatting till late night.
Good-luck,Harry and Machiko!

Ryoko

Andonスタッフのまっちゃんと、同じくAndonスタッフ卒業生のハリーくんと、最近話題のおうどん屋さん「つるとんたん」六本木店に行って来ました。この春大学を卒業し社会人となるハリーくんの門出を祝して、おうどんを食べながら三人で乾杯しました:)
スタイリッシュでおしゃれな空間でおうどんを食べるのはなかなか新しい感覚でした。もちろん味も最高でした。
食事の後には近くにある「花畑牧場カフェ」に移動。久しぶりに共に働いた仲間と再会し、とてもとても楽しい時間を過ごすことができました:)
ハリー、しっかりねっ。まっちゃん、これからもよろしくねっ。

  • このエントリーをはてなブックマークに追加

最近の投稿

行燈旅館公式Blog一覧

月別アーカイブ

公式ホームページ予約特典

公式ホームページ予約特典

宿泊プラン検索・空室検索

宿泊日
泊数
宿泊人数
客室数
 
宿泊プランを表示
お部屋タイプを表示
料金順に表示

ご予約・お問い合わせ 03-3873-8611 メールはこちら
  • 宿泊プラン
  • 行燈旅館公式Blog
  • Guest Book
  • 朝食のご案内
  • イベントのご案内
  • 三ノ輪周辺下町観光・美術館・建築巡り
  • 行燈旅館 女将Blog
  • FAQ よくあるご質問
  • メルマガ会員募集中