Andon Ryokan

Official Blog

Official Blog

和菓子 The Traditional Japanese Confectionary

2015.06.16

The other day, one of my guests went to the class of making Japanese sweets called Wagashi. This is a picture of what he made in just an hour. It’s amazing, isn’t it?

Also, with some Taiyaki machines well invented by Japanese company, he cooked delicious Taiyaki for us!! I really like the crunchiness of the outside of Taiyaki. It’s hard to believe that it was the very first time for him.

Thanks

Masa

Comments (0)

行燈旅館 祝12周年! Congratulations on the12th anniversary of Andon Rryokan!

2015.06.12

本日は行燈旅館の記念すべき12周年記念日でした!

Today is the day of the ! 12th anniversary of Andon Ryokan.

これまでお会いした全てのお客様とその忘れられない思い出に感謝致します。

Thank you so much for all the wonderful guests from all over the world and unforgettable memories you have given us.

東京の南千住にある鰻屋, 尾花さんのうなぎと料理上手なスタッフ手作りの食事でお祝いしました!

We celebrated it with the splendid dinner!!

これからも行燈旅館をよろしくお願い致します!

Again, millions of thanks for once-in-a-life-encounters

MASA

Comments (0)

NEW Item    NEW アイテム

2015.06.11

関東でもついに梅雨入りしましたね!!

雨が降って靴がビチョビチョ・・・・

そんな時に使える靴乾燥機!!お泊りの際は是非ご利用ください

Rainy season has come but don’t worry!

We have got the new items, Shoes Drying Machine!!

Feel free to try it!

 

 

Comments (0)

おすすめ洋書! Start With Why

2015.06.10

例えば日本で食べる寿司が世界で一番美味しいように、ある国の文化や習慣また歴史などをその国の言葉で学ぶとより物    事の本質がつかめる気がします。洋書を読むことはもはや趣味を越えたライフワークになりつつあります。この本は作者    が成功するために必要なこをとてもわかりやすく説明しており、英語の初心者の方にもオススメです!

Since I found his presentation on YouTube a couple of years ago by chance, it’s taken a while to pick out the book and finish reading through the entire book.To be honest I got inspired rather than it could change my way of thinking and behaving. I think there must be basis on everything, at first we must understand. It’s hardly impossible for people, who seek blindly for what and how to do, to recognize why they do so If you got to accurately know it , and kept believing in why you do and stayed focused on it, you could be successful in anything.

 

Masa

Comments (0)

浅草の新しいお店 ジェラート屋さん「VITO」 Gelato shop in Asakusa

2015.06.07

 

 

 

 

 

 

 

ジェラートのお店「VITO」が先月浅草にグランドオープンしました!
店内はイタリアの雰囲気が満載。ジェラートもコーヒーも美味しかったです!イタリアな一時を過ごせました☆

The gelato shop has opened in Asakusa.
I felt like I am in Italy: )
Healthy gelato, good coffee and good atmosphere.

Aya

Comments (0)

最近の投稿

行燈旅館公式Blog一覧

月別アーカイブ

公式ホームページ予約特典

公式ホームページ予約特典

宿泊プラン検索・空室検索

宿泊日
泊数
宿泊人数
客室数
 
宿泊プランを表示
お部屋タイプを表示
料金順に表示

ご予約・お問い合わせ 03-3873-8611 メールはこちら
  • 宿泊プラン
  • 行燈旅館公式Blog
  • Guest Book
  • 朝食のご案内
  • イベントのご案内
  • 三ノ輪周辺下町観光・美術館・建築巡り
  • 行燈旅館 女将Blog
  • FAQ よくあるご質問
  • メルマガ会員募集中